050

900 03 11

050

900 06 46

Комсомольский

Балаклея

ТЕМА: В ДПІ у Зміївському районі відкрили виставку дитячих малюнкі

В ДПІ у Зміївському районі відкрили виставку дитячих малюнкі 8 года 10 мес. назад #5

Напередодні відзначення Дня захисту дітей в приміщенні Центру обслуговування платників ДПІ у Зміївському районі відкрилася виставка художніх робіт учасників першого етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини».
За словами начальника інспекції Ольги Гапон, творче змагання на податкову тематику для зміївських школярів вже стало традиційним і кількість учасників щороку збільшується.
«Творчі роботи, які представлені на цьогорічний конкурс, свідчать не лише дитячі таланти, але й про те, що підростаюче покоління розуміє саму сутність податків та їх необхідність для існування держави. Саме тому наша держава має надзвичайно великий потенціал, бо наша молодь росте не лише талановитою, але й свідомою, відповідальною та сумлінною”, - звернулась до присутніх очільник ДПІ.
Вже в перший день відкриття експозиції більше 100 відвідувачів Центру обслуговування платників познайомились з поглядом на податки і бюджет наймолодших мешканців нашої держави, які уже змалку переймаються проблемами економіки та вчаться наслідувати основні принципи податкової культури.
Дитячі роботи, які наповнені світлими мріями про майбутнє своєї країни, ще раз нагадають дорослим про важливість наповнення бюджету та необхідність чесної і прозорої сплати податків задля процвітання нашої держави, - переконана Ольга Гапон.
Администратор запретил публиковать записи гостям.
Модераторы: Змиевская ГНИ
Личный кабинет